Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag är ett företag som finns i Eskilstuna. I Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Toll, Sten Ingemar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Toll, Stefan Ingemar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag på telefon 016-128090.

Bolaget skall utveckla, producera, marknadsföra och bedriva försäljning av produkter för låsning av cyklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Toll, Stefan Ingemar -Toll, Sten Ingemar

Cyklos i Eskilstuna Aktiebolag har 556485-0757 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.