Affinity Telecom AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Affinity Telecom AB. Det finns flera verksamheter som liknar Affinity Telecom AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Affinity Telecom AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1994-06-10 så har Affinity Telecom AB varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Affinity Telecom AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Affinity Telecom AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skiftingeg., 633 54, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Affinity Telecom AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva nationella och internationella teletjänster samt försäljning av kosttillskott ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forslund, Karl-Olof Daniel som är född 1971 och har titeln VD, Forslund, Karl-Olof Daniel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Lawona Marie som är född 1974 och har titeln Suppleant, Andersson, Barbro Birgitta som är född 1953 och har titeln Revisor, Pettersson, Gunnel Margareta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsKnuten Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Affinity Telecom AB har 556487-6836 som sitt organisationsnummer.