Utile Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom administration, utarbeta ritningar i CAD åt olika uppdragsgivare samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Utile Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Utile Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1994-09-07 så skapades Utile Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Utile Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Utile Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556492-3687 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Utile Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Utile Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-518749 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Utile Aktiebolag är Larsson, Sven Evert som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Alf Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hulldin, Ola Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .