Aktiebolaget Zentio Måleri

Södermanlands län

Information

Aktiebolaget Zentio Måleri är en verksamhet som finns i Eskilstuna. I Aktiebolaget Zentio Måleri finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zentio, Elsie Inga-Lill som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Zentio Byström, Eva Camilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Zentio Måleri så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Zentio Måleri på telefon 016-122549.

Bolaget skall bedriva byggnads- och målningsentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Zentio Måleri av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Zentio Måleri är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Zentio Måleri innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-02-14 och Aktiebolaget Zentio Måleri är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Zentio Måleri så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Zentio Måleri har 556494-1952 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.