Hans Ahlbin Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad främst inom måleribranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hans Ahlbin Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Hans Ahlbin Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1994-10-25 så skapades Hans Ahlbin Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hans Ahlbin Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hans Ahlbin Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556496-2438 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Hans Ahlbin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Hans Ahlbin Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-354752 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hans Ahlbin Aktiebolag är Ahlbin, Hans Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlbin, Els-Mari Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .