Viby Racing i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Viby Racing i Eskilstuna Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Viby Racing i Eskilstuna Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Viby Racing i Eskilstuna Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556496-2453.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 016-91137 alternativt besöka eller skicka post till Viby Racing i Eskilstuna Aktiebolag på följande adress Viby 3546, 635 06, Eskilstuna.

Viby Racing i Eskilstuna Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Viby Racing i Eskilstuna Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Poutanen, Aulis Juhani som är född 1948 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är tillverka delar och tillbehör till motorfordon, preparering av trimmningstillbehör till motorfordon och därmed förenlig verksamhet.