Aktiebolaget Attmarsson Byggledning, Väg & Mark

Södermanlands län

Information

Bolaget skall driva konsultrörelse inom väg och mark, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Attmarsson Byggledning, Väg & Mark vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Aktiebolaget Attmarsson Byggledning, Väg & Mark ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1994-12-14 så skapades Aktiebolaget Attmarsson Byggledning, Väg & Mark och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Attmarsson Byggledning, Väg & Mark har haft det sedan 1995-01-01.

Aktiebolaget Attmarsson Byggledning, Väg & Mark är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556502-6316 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Aktiebolaget Attmarsson Byggledning, Väg & Mark Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Attmarsson Byggledning, Väg & Mark så går det att nå dem via telefon på 016-25719 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Attmarsson Byggledning, Väg & Mark är Attmarsson, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Attmarsson, Lars Attmar som är född 1935 och har titeln Suppleant, Attmarsson, Susanne Margareta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Nils-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .