Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-03. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag ska trivas.

Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva färghandelsrörelse och försäljning av industriförnödenheter, försäljning av textilier med tillbehör, bedriva marknadsarrangemang, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Industriförnödenheter innefattar försäljning av olja, emballage och rengöringsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-355750.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag är Svärd, Lars Roger som är född 1964 och har titeln VD, Andersson, Bo Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Lars Roger som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Färgbolaget i Torshälla Aktiebolag har 556502-8056 som sitt organisationsnummer.