Sundbyholms Fritid Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Sundbyholms Fritid Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Sundbyholms Fritid Aktiebolag i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sundbyholms Fritid Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1995-02-01 så har Sundbyholms Fritid Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sundbyholms Fritid Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Sundbyholms Fritid Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sundbyholm Slott, 635 08, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Sundbyholms Fritid Aktiebolag så kan ni göra det på 016-96511.

Bolaget skall bedriva fritids- och gästhamnsverksamhet, försäljning av livsmedel och kioskvaror samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forsell, Ulla Helena som är född 1967 och har titeln VD, Forsell, Ulla Helena som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Tore Oskar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Tora Ejvor Sofia som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Ingrid Ulrika som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Alf Rounborg som är född 1980 och har titeln RevisorBengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Sundbyholms Fritid Aktiebolag har 556506-4234 som sitt organisationsnummer.