Tumbo Köpcenter & Fastighets AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Tumbo Köpcenter & Fastighets AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tumbo Köpcenter & Fastighets AB är ett av dem. Statusen för Tumbo Köpcenter & Fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

Tumbo Köpcenter & Fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-16. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tumbo Köpcenter & Fastighets AB ska trivas.

I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med fritidsartiklar samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tumbo Köpcenter & Fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tumbo Köpcenter & Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Tumbo Köpcenter & Fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-347130.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tumbo Köpcenter & Fastighets AB är Östling, Jan-Åke som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Östling, Birgit Viola som är född 1925 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Tumbo Köpcenter & Fastighets AB har 556506-6692 som sitt organisationsnummer.