CAP Måleri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva måleriarbeten, uthyrning av inventarier inom måleribranschen och uthyrning av fritidshus samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CAP Måleri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är CAP Måleri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1995-03-11 så skapades CAP Måleri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel CAP Måleri Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

CAP Måleri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556510-3701 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är CAP Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med CAP Måleri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-120335 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom CAP Måleri Aktiebolag är Andersson, Lars-Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Leander, Ragny Mari som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .