Leanda Aktiebolag (Ica Supermarket Stenby)

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Leanda Aktiebolag (Ica Supermarket Stenby). Det finns flera företag som liknar Leanda Aktiebolag (Ica Supermarket Stenby) i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Leanda Aktiebolag (Ica Supermarket Stenby) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 1995-06-14 så har Leanda Aktiebolag (Ica Supermarket Stenby) varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Leanda Aktiebolag (Ica Supermarket Stenby) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Leanda Aktiebolag (Ica Supermarket Stenby) så kan man gör det genom att posta ett brev till Stenbyg. 2, 632 34, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Leanda Aktiebolag (Ica Supermarket Stenby) så kan ni göra det på 016-426200.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamhet i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Leif Peter som är född 1959 och har titeln VD, Larsson, Leif Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzer, Kersti Marie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Åbrink, Karl Lennart som är född 1930 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Roger Edvard som är född 1945 och har titeln Revisor, Eklund, Roland Einar som är född 1945 och har titeln RevisorssuppleantEklund & Gustafsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Larsson, Leif Peter .

Leanda Aktiebolag (Ica Supermarket Stenby) har 556514-4119 som sitt organisationsnummer.