Tumbo Husvagnar AB

Södermanlands län

Information

Tumbo Husvagnar AB är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Tumbo Husvagnar AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tumbo Husvagnar AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Tumbo Husvagnar AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1995-08-03. Men sedan 1996-01-01 så har Tumbo Husvagnar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tumbo 17, 640 45, Kvicksund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tumbo Husvagnar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-347130.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som Tumbo Husvagnar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tumbo Husvagnar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av husvagnar och -biliar, försäljning av tillbehör till husvagnar och -bilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tumbo Husvagnar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tumbo Husvagnar AB och det är följande personer, Östling, Jan-Åke som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Anna Cecilia som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tumbo Husvagnar AB är 556516-0362.