Bud-Extra, Bud och Taxi i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri- och taxirörelse ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bud-Extra, Bud och Taxi i Eskilstuna AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Bud-Extra, Bud och Taxi i Eskilstuna AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1995-09-13 så skapades Bud-Extra, Bud och Taxi i Eskilstuna AB och verksamheten är har F-skattsedel Bud-Extra, Bud och Taxi i Eskilstuna AB har haft det sedan 1996-01-01.

Bud-Extra, Bud och Taxi i Eskilstuna AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556516-3366 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är Bud-Extra, Bud och Taxi i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bud-Extra, Bud och Taxi i Eskilstuna AB så går det att nå dem via telefon på 070-5884130 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jatko, Andreas Martin

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bud-Extra, Bud och Taxi i Eskilstuna AB är Jatko, Andreas Martin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forss, Ulf Gösta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Greta Mariann som är född 1948 och har titeln Suppleant, Wisén, Åke Torsten som är född 1970 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .