AB Bob Burridge & Co

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring, marknadskommunikation och PR-verksamhet, renovering, museiverksamet samt handel med fordon, förvalta och bedriva handel med fast och lös egendom samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamehet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Bob Burridge & Co vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är AB Bob Burridge & Co ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1995-11-14 så skapades AB Bob Burridge & Co och bolaget är har F-skattsedel AB Bob Burridge & Co har haft det sedan 2005-03-17.

AB Bob Burridge & Co är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-02

556517-6376 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är AB Bob Burridge & Co Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med AB Bob Burridge & Co så går det att nå dem via telefon på 016-73055 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Bob Burridge & Co är Burridge, Robert James som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Burridge, Annica Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .