Fröslunda Spel AB

Södermanlands län

Information

556522-8441 är organisationsnummer för bolaget Fröslunda Spel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fröslunda Spel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Fröslunda Spel AB finns i.

Fröslunda Spel AB har varit registrerat sedan 1995-07-24 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fröslunda Spel AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Fröslunda Spel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fröslunda Spel AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fröslunda Spel AB så kan ni göra det på telefon genom 016-4267100 eller genom brev på följande adress:
Björkhultsv. 1 A, 632 29, Eskilstuna

Bolaget skall driva handel med spel, kioskvaror och blommor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fröslunda Spel AB och det är Johansson, Karl Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Ingemar som är född 1932 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Muhrbeck, Carl Stefan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,