Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB

Södermanlands län

Information

Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1995-07-25. Men sedan 1998-01-01 så har Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fasttorp 1, 635 14, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-125929.

Eskilstuna arbetar för att bolag som Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB och det är följande personer, Lindström, Gertrud Mariann som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Anneli Marianne som är född 1967 och har titeln Suppleant, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB är 556522-8672.