Kunskapscompaniet Ankaret Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Kunskapscompaniet Ankaret Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Kunskapscompaniet Ankaret Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Kunskapscompaniet Ankaret Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-05-05 och har organisationsnummer 556530-4028.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 016-147470 alternativt besöka eller skicka post till Kunskapscompaniet Ankaret Aktiebolag på följande adress Köpmang. 1, 633 56, Eskilstuna.

Kunskapscompaniet Ankaret Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-05-05.

I Kunskapscompaniet Ankaret Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Jan Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Loman, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning samt idka därmed förenlig verksamhet.