Hing Fu Restaurang AB

Södermanlands län

Information

Hing Fu Restaurang AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Hing Fu Restaurang AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hing Fu Restaurang AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hing Fu Restaurang AB har haft sedan 1997-01-01. Hing Fu Restaurang AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hing Fu Restaurang AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 38, 582 23, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-135062.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hing Fu Restaurang AB Privat, ej börsnoterat.

Hing Fu Restaurang AB har idag 556530-4762 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hing Fu Restaurang AB

Bolaget skall bedriva kinesisk restaurang, därmed förenlig verksamhet.

I Hing Fu Restaurang AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tran, Duc Sanny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lau, Bo Wah som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nguyen, Tien Manh som är född 1981 och har titeln Suppleant, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .