Roxnäs Invest AB

Södermanlands län

Information

Roxnäs Invest AB är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Roxnäs Invest AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Roxnäs Invest AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Roxnäs Invest AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1997-01-20. Men sedan 1997-01-01 så har Roxnäs Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Utterv. 1 B, 644 36, Torshälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Roxnäs Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-355347.

Eskilstuna arbetar för att bolag som Roxnäs Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Roxnäs Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva tomter och fastighets- och värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Roxnäs Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Roxnäs Invest AB och det är följande personer, Jansson, Pia Susanne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Jenny Susanna som är född 1990 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Roxnäs Invest AB är 556538-3782.