PeeWee AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall lansera kattillbehör såsom PeeWee strö o toalett.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PeeWee AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är PeeWee AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1997-04-28 så skapades PeeWee AB och företaget är har F-skattsedel PeeWee AB har haft det sedan 2001-01-16.

PeeWee AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-16

556541-5741 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är PeeWee AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med PeeWee AB så går det att nå dem via telefon på 08-6442590 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sporrong, Inger Ulla

Följande personer är på något sätt aktiva inom PeeWee AB är Sporrong, Rolf Georg som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjögren, Kjell Allan som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sporrong, Inger Ulla som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .