Såg & Borr i Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva mark- och byggentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Såg & Borr i Mälardalen AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Såg & Borr i Mälardalen AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1997-04-21 så skapades Såg & Borr i Mälardalen AB och företaget är har F-skattsedel Såg & Borr i Mälardalen AB har haft det sedan 1997-01-01.

Såg & Borr i Mälardalen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556541-6624 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Såg & Borr i Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Såg & Borr i Mälardalen AB så går det att nå dem via telefon på 016-344510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Veglin, Lars Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Såg & Borr i Mälardalen AB är Veglin, Lars Olof som är född 1951 och har titeln VD, Veglin, Lars Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Mikko Antero som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Mård, Ari Juhani som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln RevisorRådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .