Enitor Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Enitor Aktiebolag är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Enitor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haglund, Per Anders Ulric som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Maria Therese som är född 1973 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Enitor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Enitor Aktiebolag på telefon 016-5500085.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster avseende marknadsföring och försäljning samt agenturhandel av friluftsvaror samt kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Enitor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Enitor Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Enitor Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Enitor Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Enitor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Enitor Aktiebolag har 556544-6373 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.