P Hjalmarsson AB

Södermanlands län

Information

556550-3652 är organisationsnummer för verksamheten P Hjalmarsson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P Hjalmarsson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som P Hjalmarsson AB finns i.

P Hjalmarsson AB har varit registrerat sedan 1997-12-29 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för P Hjalmarsson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-09.

P Hjalmarsson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P Hjalmarsson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med P Hjalmarsson AB så kan ni göra det på telefon genom 016-514012 eller genom brev på följande adress:
Sveav. 42 B, 633 49, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva verksamhet i läkarpraktik och bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P Hjalmarsson AB och det är Hjalmarsson, Mats Patrik som är född 1963 och har titeln VD, Hjalmarsson, Mats Patrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Maru, Fikru som är född 1950 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,