Sundbyholms Slott AB

Södermanlands län

Information

556550-6093 är organisationsnummer för verksamheten Sundbyholms Slott AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sundbyholms Slott AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Sundbyholms Slott AB finns i.

Sundbyholms Slott AB har varit registrerat sedan 1997-12-18 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sundbyholms Slott AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-11.

Sundbyholms Slott AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sundbyholms Slott AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Eric Lars Tore -Widerberg, Gunnel Christin

Vill ni komma i kontakt med Sundbyholms Slott AB så kan ni göra det på telefon genom 016-428400 eller genom brev på följande adress:
Sundbyholm Slott, 635 08, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva restaurang-, hotell- och konferensrörelse, idka därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Sundbyholms Slott AB och det är Johansson, Eric Lars Tore som är född 1964 och har titeln VD, Widerberg, Gunnel Christin som är född 1968 och har titeln Vice VD, Johansson, Eric Lars Tore som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Widerberg, Gunnel Christin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Tore Oskar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln RevisorBengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,