Proffessionell bearbetning & kvalité i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

556551-4691 är organisationsnummer för verksamheten Proffessionell bearbetning & kvalité i Eskilstuna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proffessionell bearbetning & kvalité i Eskilstuna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Proffessionell bearbetning & kvalité i Eskilstuna AB finns i.

Proffessionell bearbetning & kvalité i Eskilstuna AB har varit registrerat sedan 1998-01-13 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proffessionell bearbetning & kvalité i Eskilstuna AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Proffessionell bearbetning & kvalité i Eskilstuna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Proffessionell bearbetning & kvalité i Eskilstuna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Proffessionell bearbetning & kvalité i Eskilstuna AB så kan ni göra det på telefon genom 016-138570 eller genom brev på följande adress:
Hejarg. 21, 632 29, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad och utföra svetsnings- arbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Proffessionell bearbetning & kvalité i Eskilstuna AB och det är Råneby, Dan Bjarne som är född 1944 och har titeln Extern VD, Andersson, Karl Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Erik Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karin Agneta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Råneby, Dan Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Råneby, Dan Patrick som är född 1966 och har titeln SuppleantEk, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,