POAS Trafikskola AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och POAS Trafikskola AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och POAS Trafikskola AB är ett av dem. Statusen för POAS Trafikskola AB är att Bolaget är aktivt.

POAS Trafikskola AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-02-02. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som POAS Trafikskola AB ska trivas.

POAS Trafikskola AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva körskoleutbildning i trafikskola.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att POAS Trafikskola AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är POAS Trafikskola AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med POAS Trafikskola AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-510059.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med POAS Trafikskola AB är Eklund, Erik Krister som är född 1971 och har titeln VD, Eklund, Erik Krister som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Sten Robert som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson Persson, Barbro Åsa E som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ågren, Tom Roger Gunnar som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

POAS Trafikskola AB har 556551-7793 som sitt organisationsnummer.