BioÄssjan AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och BioÄssjan AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och BioÄssjan AB är ett av dem. Statusen för BioÄssjan AB är att Bolaget är aktivt.

BioÄssjan AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-03-02. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som BioÄssjan AB ska trivas.

BioÄssjan AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation inom organisation samt försäljning och installation av uppvärmningsutrustning med tillbehör för privat och industriella behov samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BioÄssjan AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är BioÄssjan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med BioÄssjan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-146674.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med BioÄssjan AB är Angelöf, Mats Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Angelöf, Mikaela Ingegerd som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning i Strängnäs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

BioÄssjan AB har 556553-4624 som sitt organisationsnummer.