OGP Scandinavia Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget ska marknadsföra och försälja produkter för mätteknik inom verkstadsindustrin, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för OGP Scandinavia Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är OGP Scandinavia Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1998-12-18 så skapades OGP Scandinavia Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel OGP Scandinavia Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

OGP Scandinavia Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556561-5597 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är OGP Scandinavia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med OGP Scandinavia Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-134520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom OGP Scandinavia Aktiebolag är Lundevi, Stig Urban som är född 1960 och har titeln VD, Lundevi, Stig Urban som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Widlund, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ferm Widlund, Kjerstin Margarethe som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lundevi, Karin Rose-Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .