AVAB Montage AB

Södermanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva snickeribyggmontage och balkongmontage på industrihus och hyreshus ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva travsportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AVAB Montage AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är AVAB Montage AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1999-02-23 så skapades AVAB Montage AB och företaget är har F-skattsedel AVAB Montage AB har haft det sedan 1999-01-01.

AVAB Montage AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556565-7441 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är AVAB Montage AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med AVAB Montage AB så går det att nå dem via telefon på 070-5106084 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Jormakka, Kaisu Hannele -Väisänen, Arto Tapio

Följande personer är på något sätt aktiva inom AVAB Montage AB är Väisänen, Arto Tapio som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jormakka, Kaisu Hannele som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Andrée, Carina Maria som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .