Granlund Tools Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av skärande verktyg till verkstadsindustrin, tillverkning och försäljning av valsslip- och dornslipmaskiner, legotillverkning av komponenter och maskinelement till verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Granlund Tools Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Granlund Tools Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1999-02-10 så skapades Granlund Tools Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Granlund Tools Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Granlund Tools Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556566-5725 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är Granlund Tools Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Granlund Tools Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-167200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gyllhamn, Björn Christer -Lindström, Ruth Anna Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Granlund Tools Aktiebolag är Lindström, Ruth Anna Margareta som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Gyllhamn, Björn Christer som är född 1947 och har titeln VD, Gyllhamn, Björn Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodén, Sune Erik Albert som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllhamn, Björn Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Skyum Cederlund, Erika som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantUlfberg, Bo-Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Johan Anders som är född 1973 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Gyllhamn, Inger Marita Elisabeth som är född 1956 och har titeln SuppleantLindblom, Ulf Sören som är född 1958 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantTärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor.