MGK Data AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, försäljning och installation av data och ljudelektronik, telekommunikation, ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MGK Data AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är MGK Data AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1999-04-22 så skapades MGK Data AB och verksamheten är har F-skattsedel MGK Data AB har haft det sedan 1999-01-01.

MGK Data AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556567-5450 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är MGK Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med MGK Data AB så går det att nå dem via telefon på 016-484922 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MGK Data AB är Karlsson, Gustav Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gustav Kenneth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lindström, Gertrud Mariann som är född 1944 och har titeln Revisor, Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .