Jan Björlings Åkeri AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jan Björlings Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Jan Björlings Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1999-03-04 så skapades Jan Björlings Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Jan Björlings Åkeri AB har haft det sedan 1999-01-01.

Jan Björlings Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556567-7324 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Jan Björlings Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Jan Björlings Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 010-2900874 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jan Björlings Åkeri AB är Björling, Jan Allan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Björling, Britt Annika som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Alf Gustav som är född 1932 och har titeln Revisor, Lundkvist Revision i Eskilstuna AB som är född och har titeln Revisor, .