I-Sport i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

I-Sport i Eskilstuna AB är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som I-Sport i Eskilstuna AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

I-Sport i Eskilstuna AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

I-Sport i Eskilstuna AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1999-03-22. Men sedan 1999-01-01 så har I-Sport i Eskilstuna AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kungsg. 22, 632 20, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på I-Sport i Eskilstuna AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-139600.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som I-Sport i Eskilstuna AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för I-Sport i Eskilstuna AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med sport- och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för I-Sport i Eskilstuna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till I-Sport i Eskilstuna AB och det är följande personer, Berglund, Klas som är född 1970 och har titeln VD, Berglund, Klas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Nils Ambjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Kaj-Ove Hubert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenholt, Hans Olof Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor.KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för I-Sport i Eskilstuna AB är 556568-4148.