Eskilstuna Lackforum Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Eskilstuna Lackforum Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Eskilstuna Lackforum Aktiebolag i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Eskilstuna Lackforum Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1999-03-23 så har Eskilstuna Lackforum Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Eskilstuna Lackforum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Eskilstuna Lackforum Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hejarg. 24, 632 29, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Eskilstuna Lackforum Aktiebolag så kan ni göra det på 016-484846.

Bolaget skall bedriva bilplåtslageri inklusive billackering och övrig behandling av motorfordon och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva massage, friskvårdskonsultationer samt försäljning av artiklar inom detta område. Bolaget ska även bedriva båtuthyrning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sahlén, Ronney Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlén, Annika Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Eskilstuna Lackforum Aktiebolag har 556568-5996 som sitt organisationsnummer.