Kamnova AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Kamnova AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kamnova AB är ett av dem. Statusen för Kamnova AB är att Bolaget är aktivt.

Kamnova AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-04-29. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kamnova AB ska trivas.

Kamnova AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk utveckling såsom konstruktion, produktutveckling, konsultverksamhet, beräkning och prototyptillverkning inom verkstads- och båtindustrin, reparation och underhåll av bilar och båtar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kamnova AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Kamnova AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Kamnova AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6481213.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kamnova AB är Sandberg, Karl Axel Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Ingvar Jan-Erik Sigvard som är född 1939 och har titeln Suppleant, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Kamnova AB har 556569-3925 som sitt organisationsnummer.