Document Service Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Document Service Eskilstuna AB. Det finns flera bolag som liknar Document Service Eskilstuna AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1999-04-26 så har Document Service Eskilstuna AB varit registrerat. Idag är Document Service Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Document Service Eskilstuna AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gillbergav. 4, 632 28, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Document Service Eskilstuna AB så kan ni göra det på 016-108100.

Bolaget skall driva inköp och försäljning av kontorsartiklar samt äga och förvalta aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustavsson, Anett Gudrun Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Jan Karl Evert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Jenny Elisabeth som är född 1977 och har titeln Suppleant, Westerdahl, Jan Andreas som är född 1980 och har titeln Suppleant, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Document Service Eskilstuna AB har 556570-1298 som sitt organisationsnummer.