ab1 Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva: Import av multimedia- och hemelektronikprodukter. Försäljning av multimedia- och hemelektronikprodukter. Konsultverksamhet inom mjukvaruutveckling. Bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ab1 Mälardalen AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är ab1 Mälardalen AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1999-06-17 så skapades ab1 Mälardalen AB och verksamheten är har F-skattsedel ab1 Mälardalen AB har haft det sedan 2000-01-20.

ab1 Mälardalen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-20

556572-5123 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är ab1 Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med ab1 Mälardalen AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom ab1 Mälardalen AB är Källestedt, Jan Anders Valter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Prstojevic, Aleksandar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hausmann, Gabriel Gabor som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .