Fortuna Maskinservice Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Fortuna Maskinservice Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Fortuna Maskinservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Fortuna Maskinservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556573-1568.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 016-424075 alternativt besöka eller skicka post till Fortuna Maskinservice Aktiebolag på följande adress Ekbacken 5, 644 30, Torshälla.

Fortuna Maskinservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Fortuna Maskinservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Tolvanen, Anna Catarina Ritva som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reparationer, installationer, ombyggnad och flyttning av industrimaskiner såsom fräsar, svarvar, gradsaxar, kant-, hydraul,- och exenterpressar och tillsyn, service och ombyggnad och försäljning av dylika maskiner och maskindelar och därmed jämförlig verksamhet.