Ativa Development Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Ativa Development Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Ativa Development Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ativa Development Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ativa Development Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Ativa Development Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ativa Development Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fristadstorget 8 A, 632 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-130040.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ativa Development Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ativa Development Aktiebolag har idag 556573-1758 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Strandtoft, Kjell Einar är den som för stunden ansvarar för Ativa Development Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt förvalta och äga programlicenser inom områdena dataprogrammering och organisationsutveckling. Bolaget skall också förvalta och driva handel med fastigheter och värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Ativa Development Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strandtoft, Kjell Einar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kratz, Jan Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandtoft, Kjell Michael som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .