MTD Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och MTD Eskilstuna AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MTD Eskilstuna AB är ett av dem. Statusen för MTD Eskilstuna AB är att Bolaget är aktivt.

MTD Eskilstuna AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-05. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MTD Eskilstuna AB ska trivas.

MTD Eskilstuna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel inom data och datatillbehör samt kontorsbranschen, handel med kemisk tekniska produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MTD Eskilstuna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är MTD Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med MTD Eskilstuna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0152-714540.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med MTD Eskilstuna AB är Asberga, Per Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Thomas som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansen, Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor, .

MTD Eskilstuna AB har 556575-9320 som sitt organisationsnummer.