Dykcenter i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Dykcenter i Eskilstuna AB. Det finns flera verksamheter som liknar Dykcenter i Eskilstuna AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Dykcenter i Eskilstuna AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-20 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1999-10-22 så har Dykcenter i Eskilstuna AB varit registrerat och sedan 2000-01-20 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Dykcenter i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Dykcenter i Eskilstuna AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nyg. 15, 632 20, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Dykcenter i Eskilstuna AB så kan ni göra det på 016-183050.

Bolaget skall bedriva hendelsrörelse huvudsakligen med inriktning på utrustning för dykning, uthyrningsverksamhet med inriktning på dykutrustning, utbildningsverksamhet med inriktning på sportdykarutbildning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Susanne Pia Margurite som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Eva Marita som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Flennerhag, Ulf Peter som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Dykcenter i Eskilstuna AB har 556577-2711 som sitt organisationsnummer.