Mälarsälj Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Mälarsälj Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Mälarsälj Aktiebolag i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1999-11-23 så har Mälarsälj Aktiebolag varit registrerat. Idag är Mälarsälj Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Mälarsälj Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Verkstadsg. 7, 633 42, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Mälarsälj Aktiebolag så kan ni göra det på 016-2003030.

Bolaget skall bedriva annonsförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lönner, Olof Staffan som är född 1965 och har titeln VD, Bowallius, Per Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Clauson, Peter Vilhelm som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönner, Olof Staffan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Aspenblad, Björn Håkan som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Mälarsälj Aktiebolag har 556580-1999 som sitt organisationsnummer.