Björn J. Åkeri AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Björn J. Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Björn J. Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1999-11-30 så skapades Björn J. Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Björn J. Åkeri AB har haft det sedan 2000-06-01.

Björn J. Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-06-01

556580-2872 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Björn J. Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Björn J. Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 073-3538142 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Björn J. Åkeri AB är Johansson, Björn Göran Marcus som är född 1974 och har titeln VD, Johansson, Björn Göran Marcus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Margaretha Sofia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Alf Gustav som är född 1932 och har titeln Revisor, Lundkvist Revision i Eskilstuna AB som är född och har titeln Revisor, .