Partivarukonsulten i Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Partivarukonsulten i Mälardalen AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Partivarukonsulten i Mälardalen AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Partivarukonsulten i Mälardalen AB är momsregistrerat sedan2002-05-23 och har organisationsnummer 556580-6329.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

Partivarukonsulten i Mälardalen AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-05-23.

I Partivarukonsulten i Mälardalen AB så sitter följande personer i styrelsen: , Kojefors, Britt Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggteknisk och administrativ konsult- verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.