Familjekök Design i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Familjekök Design i Eskilstuna AB är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Familjekök Design i Eskilstuna AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Familjekök Design i Eskilstuna AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-02-02.

Familjekök Design i Eskilstuna AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1999-12-30. Men sedan 2000-02-02 så har Familjekök Design i Eskilstuna AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fagottv., 633 47, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Familjekök Design i Eskilstuna AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-482310.

Eskilstuna arbetar för att företag som Familjekök Design i Eskilstuna AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Familjekök Design i Eskilstuna AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva handel med köksinredningar, hushållsmaskiner, elartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Familjekök Design i Eskilstuna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Familjekök Design i Eskilstuna AB och det är följande personer, Pettersson, Marie Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ulf Johnny Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Familjekök Design i Eskilstuna AB är 556581-7144.