Tuna Stål & Metaller AB

Södermanlands län

Information

Tuna Stål & Metaller AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Tuna Stål & Metaller AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tuna Stål & Metaller AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Tuna Stål & Metaller AB har funnits sedan och 2000-02-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tuna Stål & Metaller AB så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Storg. 17, 633 42, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-482777.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tuna Stål & Metaller AB Privat, ej börsnoterat.

Tuna Stål & Metaller AB har idag 556583-6227 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Högvall, Håkan Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Tuna Stål & Metaller AB

Bolaget skall bedriva handel med stål och järnvaror.

I Tuna Stål & Metaller AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredlund, Axel Per Urban som är född 1951 och har titeln VD, Högvall, Håkan Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnerfjäll, Markus Sven Åke som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredlund, Axel Per Urban som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svedberg, Karl Anders Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.