AutoComp AB

Södermanlands län

Information

AutoComp AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där AutoComp AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AutoComp AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket AutoComp AB har haft sedan 2000-07-19. AutoComp AB har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AutoComp AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandg. 5, 633 43, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-482848.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är AutoComp AB Privat, ej börsnoterat.

AutoComp AB har idag 556590-5667 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Caldeborg, Karl Nicklas -Gau, Lars Tomas är den som för stunden ansvarar för AutoComp AB

Bolaget skall bedriva försäljning av alla på en tung släpvagn förekommande detaljer, aclar, lufttankar, stödben, dragstänger, fjädringssystem, bromssystem, underkörningsskydd, sidokörnings- skydd, lämmar, timmerbalkar, lampor, kablage, låsanordning, kylagregat, fälgar, däck och skyltar. Även tillverkning av egenkonstruerade samt licenstilverkade detaljer till fordon. Äga och förvalta fast egendom samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I AutoComp AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Caldeborg, Karl Nicklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gau, Lars Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sten Lulle Arthur som är född 1954 och har titeln Suppleant, Malmqvist, Per Arne Fredrik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .