Konditori Janeling AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av konditorivaror och idka därmed annan förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Konditori Janeling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Konditori Janeling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2000-07-03 så skapades Konditori Janeling AB och bolaget är har F-skattsedel Konditori Janeling AB har haft det sedan 2001-03-02.

Konditori Janeling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-02

556593-7199 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Konditori Janeling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Konditori Janeling AB så går det att nå dem via telefon på 016-178050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Konditori Janeling AB är Andersson, Ulf Mikael som är född 1961 och har titeln VD, Andersson, Ulf Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mona Birgit som är född 1961 och har titeln Suppleant, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisor, Abrahamsson, Nils-Olof som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.