KT Translation AB

Södermanlands län

Information

556595-2248 är organisationsnummer för verksamheten KT Translation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KT Translation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som KT Translation AB finns i.

KT Translation AB har varit registrerat sedan 2000-07-19 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för KT Translation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-03.

KT Translation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KT Translation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Azavedo Törnquist, Elizabeth Carmen -Törnquist, Klas Erland

Vill ni komma i kontakt med KT Translation AB så kan ni göra det på telefon genom 016-121611 eller genom brev på följande adress:
Aprikosv. 17, 633 47, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva översättningsarbeten, handel med värde- papper, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KT Translation AB och det är Azavedo Törnquist, Elizabeth Carmen som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Törnquist, Klas Erland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnquist, Karl Fredrik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor,